Politika privatnosti

Politika privatnosti / pravila o zaštiti privatnosti za Healthy Taste

Vaša privatnost nam je važna i obvezujemo se da ćemo štititi vaše osobne podatke koje prikupljamo i obrađujemo u svrhu obrade narudžbe.

Koje podatke prikupljamo? Prikupljamo samo osobne podatke potrebne za dostavu vaše narudžbe na adresu. To uključuje vaše ime i prezime, naziv tvrtke i OIB (ukoliko je riječ o pravnoj osobi), državu/regiju, ulicu, grad, županiju, poštanski broj, telefonski broj i e-mail adresu.

Kako koristimo vaše podatke? Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu obrade vaše narudžbe. Vaši podaci neće biti korišteni u marketinške svrhe niti će biti dijeljeni s trećim stranama osim u slučaju kada je to nužno za isporuku vaše narudžbe (npr. dostavna služba).

Kako štitimo vaše podatke? Vaše podatke štitimo primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera zaštite kako bi se spriječio neovlašten pristup, gubitak, krađa ili neovlaštena upotreba. Vaši podaci se obrađuju u sigurnom okruženju koje se redovito provjerava.

Koja su vaša prava? Imate pravo na pristup svojim osobnim podacima koje smo prikupili, kao i na ispravak netočnih ili nepotpunih podataka. Također, imate pravo zatražiti brisanje vaših podataka ili ograničenje obrade u određenim situacijama. U slučaju da se ne slažete s načinom na koji obrađujemo vaše podatke, imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka.

Kontaktirajte nas! Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s obradom vaših osobnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate na healthytaste022@gmail.com Odgovorit ćemo na vaš upit što je prije moguće.